Om AboutPeople

AboutPeople brænder for at guide mennesker i mål.                                                       

 

Vi hjælper med at finde glæde og motivation. Vi lægger vægt på det personlige engagement, en god relation og solide metoder og skaber dermed åbninger for nye veje, mål og muligheder.

AboutPeople blev etableret i 2007 af Sonja Germundsson og består i dag af flere højt kvalificerede coaches, mindfulness instruktører, mentorer og rådgivende konsulenter. Alle medarbejdere arbejder med stor entusiasme og nærvær og har stærke kompetencer indenfor individuelt arbejde, undervisning og rådgivning, samt solide uddannelser og certificeringer indenfor coaching, mindfulness, stress vejledning og social mentoring.

Kvalifikationen ligger derudover i universitets uddannelsen “Postgraduate Certificate” i “Coaching & Development” fra Portsmouth University og “The Performance Consultants, London”, England.

AboutPeople følger EMCC´s etik og standarder EMCC og vi arbejder målrettet ud fra vores vision, mission og værdisæt.

“Du vil få en coach som både kan udvikle dig og fastholde dig på dine mål. Sonja kan levere en coaching på et højt niveau som skaber øget selvindsigt og bevidsthed, for derved at tage handling med vilje. Du vil opleve ihærdighed og vedholdenhed omkring det at du får succes og når de ønskede resultater i din coaching proces”. – Christian Dinesen, Dansk Coaching Institut