Videre til værktøjslinje

Om AboutPeople

I 2006 fik jeg konstateret hoftedysplasi, hvilket betød, at jeg stod foran to store operationer                som ville ændre mine vilkår for mit arbejde og dermed ændre mit liv. Jeg valgte derfor at åbne nye døre og kunne mærke, at jeg skulle tilbage til min oprindelige passion, jeg vidste bare ikke hvordan.

 En dag, i en flyver, sagde en sød kollega mig;                                                                                                           ”du skal da være coach, det er jo dig vi alle går til når vi har brug for at snakke”.

Siden den dag har jeg ALDRIG været i tvivl.

Siden jeg var ganske ung, har jeg elsket at kunne bidrage til at få mennesker i mål og til at guide mod nye muligheder. Længe inden jeg kendte til faget Coaching, elskede jeg at lytte og at være  oprigtig interesseret.

For mig har det altid været af stor betydning, og en ære, når mennesker valgte at                                        betro sig til mig og den store gevinst og værdi for mig er, når jeg kan bidrage til positiv                              udvikling og se en øget livsværdi.

Efter 5 år i Schweiz, og et handelsdiplom senere, kom jeg som 24 årig hjem og startede mit liv som stewardesse. Et arbejde som bød på 13 år med fantastiske kollegaer, mange spændende oplevelser        og et liv, hvor hele verdenen var en del af min hverdag. Jeg elskede min livsstil, hvor hver dag var anderledes og hvor jeg mødte utrolig mange interessante mennesker.               

Nu var det tid til at sadle om og jeg gik i gang med et nyt kapitel. Med sorg over at skulle sige farvel til et                                                                          elsket job, tog jeg den kæmpe udfordring af forandring, som jeg ser tilbage på med glæde.

Jeg startede min nye vej med min uddannelse til “Postgraduate Certificate” i “Coaching & Development” fra Portsmouth University og                      “The Performance Consultants, London”, England.  De efterfølgende år har budt på flere uddannelser, bl.a. indenfor Coaching, Mindfulness                    og NLP Stress håndtering.

I 2007 etablerede jeg AboutPeople hvor jeg har opbygget flere års erfaring som Coach & Rådgiver, Underviser, Karriererådgiver, Stress-Coach, Mindfulness Instruktør og Mentor. I dag har jeg et godt samarbejde med flere højt kvalificerede konsulenter, vi arbejder med stor entusiasme og nærvær. Alle har stærke kompetencer indenfor individuelt arbejde, undervisning og rådgivning og vi brænder alle for at gøre en mærkbar forskel.

Hos AboutPeople følger vi EMCC ´s etik og standarder og vi arbejder målrettet ud fra vores vision, mission og værdisæt.

“Du vil få en coach som både kan udvikle dig og fastholde dig på dine mål. Sonja kan levere en coaching på et højt niveau som skaber øget selvindsigt og bevidsthed, for derved at tage handling med vilje. Du vil opleve ihærdighed og vedholdenhed omkring det at du får succes og når de ønskede resultater i din coaching proces” – Christian Dinesen, Dansk Coaching Institut