Videre til værktøjslinje

Torii

~Porten til den indre harmoni

Torii symboliserer åbningen til noget helligt og noget helt specielt.

Jeg holder meget af denne symbolik, da hele min intention med denne Torii er, at den skal være åbningen for noget helt specielt for dig.

 Vi har alle ønske om at udvikle os, at finde frem til måden at lykkes på, så vi når de mål og ønsker vi har sat for os selv. Oftest er det nemt at forestille sig hvad og hvordan, men derfra og til reel handling kan der være langt, og alt for ofte får vi ikke skabt den vedholdenhed for os selv, så vi opnår det vi ønsker os.

Det er altid rart med sparring og hjælp til at få skabt motivation og hvis vi har mulighed for at have en allieret i form af en god ven, et familiemedlem eller en coach, er mange ting meget nemmere at få belyst og sat i perspektiv. Alligevel ved vi, at det kræver handling – vores EGEN handling og det kræver, at vi bliver ved.

Det er ikke altid at vi har mulighed eller lyst til at sparre med vores nærmeste i længere tid omkring de samme emner og udfordringer og det er ikke sikkert, at vi har mulighed for, konstant, at have en personlig coach, hvilket ofte ville være en stor hjælp, så vi bliver guidet helt i mål.

Derfor er meningen med denne portal, at du får en fast og løbende sparringspartner, som berører emner du kan genkende og som motiverer dig til at skabe den handling og vedholdenhed der skal til hos dig, så du mærker lykken ved at opnå dit mål.

1-1-Torii-vand