Gør lederskab til følgeskab

Bliv den stærke, autentiske leder,

medarbejdere naturligt følger

Trivsel ~ Kommunikation ~ Mental sundhed ~ Motivation 

"Mestrer du det som leder, så mestrer du at være leder"

 

I dag er der stort fokus trivsel og mental sundhed, som er fundament for engagement, motivation og effektivitet. Det er vigtigt for både medarbejdere og ledere.

Der stort fokus på, hvordan lederne skaber gode rammer for medarbejderne og der er fokus på, hvordan man sikrer, at medarbejderne ikke bliver ramt af stress-belastninger. Og der ER vigtigt.

MEN - det er også vigtigt at lederne får den viden og støtte der skal til, for at kunne skabe det miljø som sikrer trivsel, ikke bare for medarbejderne, men i høj grad også for sig selv som leder.

Ledere bliver målt på medarbejdertilfredshed, hvilket der fra medarbejdersiden bliver stillet høje krav til. Samtidig bliver lederne også stillet overfor høje krav om økonomiske resultater og øget omsætning.

Som leder er det derfor vigtigt at kunne navigere i den balance. Det er vigtigt at kende sig selv i lederrollen og det er vigtigt at kunne håndtere krav og forventninger.

Fra specialist til generalist..

 Du lærer at integrere de vigtigste elementer for at kunne være en autentisk leder.

Gennem personprofilværktøj for du indsigt i din lederrolle, hvordan din lederprofil påvirker dig selv og andre. Det giver dig et stærkt afsæt til at forstå adfærd og konsekvenser, og du får hjælp til at finde den lederstil der passer bedst til dig.

Du får redskaber til at arbejde med motivation, så du ser hvad der er vigtigt i forhold til såvel din egen, som dine medarbejders trivsel.

Du vil udvikle dine kompetencer som mellemleder og du får værktøjer til at vedligeholde et succesfuldt team, hvor det fælles samspil, opbakning og forståelse sikrer motivation til øget engagement og effektivitet.

Enneagramtest

Forud for kursus dagen modtager du et link til enneagramtesten, som du kan bruge til at tage testen.

Herigennem får du indblik hvilken type du er. Hvad det betyder for dig får du kenskab til på kurset, hvor typerne gennemgås og hvor du lærer, hvordan du kan bruge styrker og præferencer aktivt i dit lederskab.

IEQ9 er en af de pt. mest professionelle og valide persontypetests til indikation af in Enneagramtype.

Testen giver et nøjagtigt og indgående billede af din personighedsprofil og er et eminent værktøj til brug for udvikling hos ledere, medarbejdere, teams og mennesker der er nysgerrige på sig selv og ønsker at udvikle sig. Udover at finde frem til den type du har adfærd som, giver testen også en indikation af dit stress-niveau nu og her.

Kurset afholdes i AboutPeople´s lokaler i Roskilde, men tilbydes også i virksomheder

Kontakt os her for et tilbud

 "Gør lederskab til følgeskab" 

Adresse: Voxeværket, Havnevej 1, 4000 Roskilde 

 

På kurset serveres let morgenmad, frokost og eftermiddagsskage

Kaffe, the, frugt og vand hele dagen

Janni Hj. side

Janni og Sonja er passionerede undervisere og rådgivere, som arbejder for at skabe mærkbar succes for ledere, medarbejdere og virksomheder.

Gennem værdibaseret undervisning og personligt engagement, skaber vi bevidsthed og udvikling.

"Vi lægger vægt på  let, positiv formidling, hvor stærk kommunikation og humor er bærende for indlæringen"

Sonja Hj. side
Kontakt os her for et tilbud