Det handler om dit ønske, dine valg og DIN gevinst.

Forandring kræver handling, og du kender det måske – ønsket om ændring, men at det er svært gøre det der skal til. Du ved måske godt hvad du ønsker dig, og hvor du er på vej hen - alligevel mangler du lige det, der får det til at ske.

Vi kan føle overvældelse af alt det vi skal gøre, vi mister overblik, og så risikerer vi, at der slet ikke sker noget. Det bliver nemmere at give op - nemmere at gøre som vi altid har gjort! Det kan føles håbløst! ~ Men det er det ikke!

Det bliver meget nemmere, når du får hjælp til at skabe overblik, og får sparring til at få sat handling på dine ønsker.

Få fornyet motivation i et coaching forløb. Få klarhed over hvordan du kommer i mål, så du opnår et blivende resultat.

 

Mærk din gevinst, forandringen & din blivende forvandling

Jeg er din fortrolige partner, som hjælper dig til succes.

Du får støtte til at blive fastholdt helt frem til dit mål, så du opnår en mærkbar ændring og dermed får glæde, motivation og engagement til det du ønsker at gøre.

Dit ønske er kun et lille skridt udenfor din “Comfort zone" ~ I din "Noncomfort zone"   udvikler du dig

Se dine muligheder og giv din karriere et skub           

Er det tid til forandring og nye muligheder?

 • Er du blevet opsagt og skal finde nye udfordringer?
 • Sidder du i en stilling som ikke er fyldestgørende for dig eller som ikke gør dig glad?
 • ……eller måske er det bare tid til at se om du kan få øje på noget nyt?

Dit udbytte af karriererådgivning:

 • Klar definition af dit "jobmål" og din branding
 • Afklaring af alle dine kompetencer og jobmuligheder
 • Fornyet motivation til din jobsøgning
 • Du får gennemarbejdet og optimeret CV og ansøgning 
 • Du får en klar strategi & handleplan
 • Du bliver gjort klar til jobsamtalen
 • AboutPeople

  “Jeg kan på det varmeste anbefale at arbejde sammen med Sonja. Hun har en evne til at formidle et budskab som jeg faktisk aldrig har stødt på før. Jeg er skeptisk af natur, men Sonjas ligefremme formidling gjorde mig nysgerrig og allerede få timer efter jeg var præsenteret for hendes værktøjer oplevede jeg at jeg rent faktisk brugte dem - stort set ubevist og det virkede. Der er ingen tvivl om at Sonja kan lide mennesker og hun brænder for at hjælpe mennesker videre på deres vej. TAK for dig!!”

 • AboutPeople

  “Jeg har været så heldig at have haft Sonja som coach/sparringspartner i forbindelse med et ledighedsforløb. Sonja har haft en fantastisk evne til at sætte sig ind i hvem jeg er, både som menneske og i forhold til min situation. Sonja har på bedste vis været i stand til at stille de rigtige spørgsmål, og til at rådgive og vejlede mig, hvilket har været en afgørende faktor i min afklaring af ønsker og krav til et fremtidigt job. Som person skaber Sonja en tryg og tillidsfuld atmosfære, og det kan mærkes, at hun brænder for det hun laver. Eneste minus ved at komme i job igen var, at mit forløb hos Sonja blev bragt til ende. Jeg kan på det varmeste anbefale et samarbejde med Sonja.”

 • AboutPeople

  “Jeg var sikker på at coaching ikke ville kunne hjælpe mig. Men jeg blev klogere! Mit problem var stressrelateret rent arbejdsmæssigt. Jeg arbejder som projektleder i et håndværkerfirma. Allerede efter et par sessioner med Sonja, mærkede jeg en klar bedring i håndteringen af mine problemer. Jeg kan varmt anbefale Sonja til andre med udfordringer som mine. Sonja er menneskekender, og samtidig en utrolig varm og behagelig person at tale med. Jeg vil til hver en tid vende tilbage til Sonja, skulle behovet opstå! ”

  Projektleder

 • AboutPeople

  “Sonja har været en uundværlig sparringspartner, som med engagement og god fornemmelse for mig og min udvikling, har formået at inspirere, provokere og engagere mig. Med gode råd og vejledning, har jeg fået en bedre forståelse for mig selv, mine kompetencer og muligheder.”

 • AboutPeople

  “Sonja is a former student of mine and I must admit she is a rare species and therefore unique. Working with her through two coaching trainings she showed an immense willpower to learn this trade and have the potential to be among the best. Sonja is outgoing and positive in nature. You can make an appointment and be pleased about her commitment to make you grow. Receive my best recommendations.”

  Dansk Coaching Institut

 • AboutPeople

  “Da jeg startede forløbet hos Sonja var jeg røget ned i et hul og overvejede at skifte branche. Jeg havde ingen motivation og jeg kunne ikke se mine kompetencer.
  Allerede efter vores første møde havde jeg fået fornyet energi og motivation. Sonja er energisk og ønsker tydeligt det bedste for sin klient, hvilket smitter af på klienten (mig). Jeg havde svært ved at fokusere på andet end jobsøgning og de udfordringer der var, men Sonja gav mig løbende redskaber til at håndtere dette, så det ikke udviklede sig til stress.
  Min jobsøgning er nu sat i skema og jeg er blevet bedre til at slippe tankerne om jobsøgning når jeg har fri. Jeg står et helt andet sted i dag, end da jeg startede og jeg står stærkere end jeg gjorde før - både ift. mit ansøgningsmateriale, men også mentalt er jeg blevet styrket og har fået min motivation tilbage ”

  Socialrådgiver

 • AboutPeople

  “Sonja er en super sej kvinde og coach! Jeg er meget begejstret for den måde Sonja coacher på. Hun er dybt professionel. Med sin meget rolig og varme energi, og stadig skarp og hård på den gode måde, udfordre hun én til at nå mere, og tænke nye idéer. Jeg er glad for, at Sonja har været min coach, for hun havde præcis de værktøjer jeg havde brug for, for at komme videre. Hun havde præcis de idéer og tanker som jeg havde brug for. Af hjertet tak Sonja! Du er en fantastisk sjæl!”