Inspiration & Motivation 


 

 

  

 

Til dig fra mig..

1

Få et 30 minutters oplæg om trivsel, effektivisering, stress-forebyggelse og bibeholdelse af gode medarbejdere

  l

Er du blevet gjort opmærksom på, at det er fornuftigt med trivselstiltag, for at sikre en udviklende og effektiv virksomhed, med en sund bundlinje?

Er du alligevel usikker på hvad det er, og om de virker?  Tænker du at det er "farligt" med emnet stress, fordi du frygter at stress-symptomerne stiger hos medarbejderne, hvis de bliver italesat?

Få afklaret hvad det egentlig er, hvorfor det virker og hvad der kunne være de rigtige tiltag i jeres virksomhed.

Stressfri hverdag ~ Fri for træthed og pres

Tag stress-test her 


Du får en beskrivelse af dit stress-niveau, om og hvad du skal gøre noget ved. Du får ligeledes nogle gode råd til restitution, så du undgår stress-belastninger og får mere balance i hverdagen

 Svar og resultat er anonyme og kan KUN ses af dig 

Meditation-Stresstest
S & X

Lær at tale med din teenager ~ uden afmagt og dårlig stemning 

Kommunikation er ikke altid bare kommunikation og vi kommer ofte skævt ind på teenagerne,                                                 når vi taler et sprog som giver mening  for os, men ikke for dem.

Vi risikerer derfor at skubbe dem mere væk fra os, hvilket slet ikke var meningen, og vi mærker en stigende frustration, når de fjerner sig fra os.

Jeg har lavet 9 tips til konfliktfri kommunikation som giver dig nogle redskaber til hvordan du kan få en god dialog med din teenager, som du kan få gratis her.