Hvordan jeg kan styrke din virksomhed..

Jeg guider din virksomhed mod meningsfulde resultater og succes ved at identificere styrker, udviklingsmuligheder og strategier, der fremmer mental sundhed og motivation.

Med over 16 års erfaring som selvstændig forstår jeg virksomheds-, -leder og medarbejderbehov, samt vejen til at omsætte mål og ønsker til virkelighed, samtidig med at jeg integrerer trivsels- og stressforebyggende indsatser for at skabe en bæredygtig kultur.

Din virksomheds trivsel og succes er min passion.

Jeg er engageret, dedikeret og vedholdende. Min passion for undervisning, formidling og virksomhedsudvikling er drevet af personlig interesse og integritet.

Hjerte - Logo

Min livsændring..

I 2006 fik jeg konstateret hofte dysplasi, hvilket betød, at jeg stod foran to store operationer som jeg vidste, ville ændre vilkåret for mit arbejde og dermed ændre mit liv.

Jeg valgte derfor åbne nye døre og kunne mærke, at jeg skulle tilbage til min oprindelige passion. Jeg vidste bare ikke hvordan!

 En dag, i en flyver, sagde en sød kollega mig;

”du skal da være coach, det er jo dig vi alle går til når vi har brug for at snakke”.

Siden den dag har jeg ALDRIG været i tvivl!

Helt fra jeg var ganske ung, har jeg elsket at kunne bidrage til at få mennesker i mål og til at guide mod nye muligheder.

Længe inden jeg kendte til faget Coaching, elskede jeg at lytte og at være oprigtig interesseret og at motivere.

For mig har det altid været af stor betydning, og en ære, når mennesker og virksomheder valgte at betro sig til mig. Den store gevinst og værdi for mig er, når jeg kan bidrage til udvikling, mental sundhed, bæredygtig kultur og øget livskvalitet.

Mig - nyt

Hjerte - 'Logo


Min baggrund..

Efter 5 år i Schweiz, og en handelsuddannelse senere, kom jeg som 24 årig hjem igen og startede mit liv som stewardesse.  13 år med fantastiske kollegaer, mange spændende oplevelser og et liv, hvor hele verdenen var en del af min hverdag. Jeg elskede min livsstil hvor hver dag var anderledes og hvor jeg mødte utrolig mange interessante mennesker.

Så blev det pludselig tid til at sadle om og jeg gik i gang med et nyt kapitel. Med sorg over at skulle sige farvel til et elsket job tog jeg den kæmpe udfordring af forandring.

I 2007 etablerede jeg AboutPeople, og jeg landede i et job og liv, som jeg elsker endnu højere! 

Jeg startede min nye vej med min uddannelse til “Postgraduate Certificate” i “Coaching & Development” fra Portsmouth University og “The Performance Consultants, London”, England.  De efterfølgende år har budt på flere uddannelser, bl.a. indenfor coaching, mindfulness, analyse certificeringer, NLP Stress-håndtering og rekruttering. 

I dag arbejder jeg med trivsel, rekruttering og successkabelse i virksomheder, uddannelser og stress-forebyggelse. Jeg har et stærkt samarbejde med flere højt kvalificerede coaches, undervisere og rådgivere. Alle har stærke kompetencer og arbejder med stor entusiasme og nærvær.

Vi brænder for at gøre en mærkbar forskel.       


Uni logo
emcc_logo
icc-logo
Brøgger erhvervs psykologer
Saville billede
NLP logo

AboutPeople følger EMCC ´s etik og standarder. Vi arbejder målrettet ud fra vores vision, mission og værdisæt.

                                                                                                                                                                                  

 

 

Hvordan andre beskriver mig..

 

 "Sonja er passioneret underviser, trivselsekspert, mindfulness instruktør                                                                                                                               og rådgiver,  som  kan sit kram"

"Sonja er personligt engageret,  ligeværdig og humoristisk i sin formidling"

"Sonja rykker dig, fordi hun ikke giver slip, før du er i mål"

 

Kontakt mig her
 • AboutPeople

  “Du vil få en coach som både kan udvikle dig og fastholde dig på dine mål. Sonja kan levere en coaching på et højt niveau som skaber øget selvindsigt og bevidsthed, for derved at tage handling med vilje. Du vil opleve ihærdighed og vedholdenhed omkring det at du får succes og når de ønskede resultater”

  Dansk Coaching Institut

 • AboutPeople

  “Jeg kan på det varmeste anbefale at arbejde sammen med Sonja. Hun har en evne til at formidle et budskab som jeg faktisk aldrig har stødt på før. Jeg er skeptisk af natur, men Sonjas ligefremme formidling gjorde mig nysgerrig og allerede få timer efter jeg var præsenteret for hendes værktøjer oplevede jeg at jeg rent faktisk brugte dem - stort set ubevist og det virkede. Der er ingen tvivl om at Sonja kan lide mennesker og hun brænder for at hjælpe mennesker videre på deres vej. TAK for dig!!”

  Assistent hos Særtransport - Syd og Sønderjyllands Politi

 • AboutPeople

  “Sonja har været en uundværlig sparringspartner, som med engagement og god fornemmelse for mig og min udvikling, har formået at inspirere, provokere og engagere mig. Med gode råd og vejledning, har jeg fået en bedre forståelse for mig selv, mine kompetencer og muligheder.”

 • AboutPeople

  “Sonja er en super sej kvinde og coach! Jeg er meget begejstret for den måde Sonja coacher på. Hun er dybt professionel. Med sin meget rolige og varme energi, og stadig skarp og hård på den gode måde, udfordrer hun én til at nå mere, og tænke nye idéer. Jeg er glad for, at Sonja har været min coach, for hun havde præcis de værktøjer jeg havde brug for, for at komme videre. Hun havde præcis de idéer og tanker som jeg havde brug for. Af hjertet tak Sonja! Du er en fantastisk sjæl!”