Her kan du læse mere om indsatser som passer til dig personligt, dit team eller din virksomhed

 

Virksomhedsindsatser

Godt arbejdsmiljø er en forudsætning for god trivsel. God trivsel er en forudsætning for glade medarbejdere. Glade medarbejdere er i mindre risiko for stress og dermed forudsætningen for færre sygedage, mere engagement, effektivitet og produktivitet.

Uddannelser ~ Kurser

Udvikl dig med ny viden og ny inspiration. Gennem uddannelser udvikler og beriger du dig og kommer til at stå stærkt. Dette gavner dine fremtidige muligheder, og de mennesker omkring dig som du ønsker at gøre en positiv forskel for.

 

Online forløb

Gennem online forløb får du mulighed for at få ny læring og udvikling hjemmefra, når det passer bedst ind i din hverdag. Online forløb og uddannelser har du tilgang til, så du selv kan koordinere din indlæring og du beholder din adgang til alle forløb du har tilmeldt dig.

 

Mestringsforløb

Ny læring, ny bevidsthed og nye tiltag er vigtige at gøre brugbare. På mestringsforløb gennemgås og gennemarbejdes emner grundigt,  med henblik på skabe en holdbar forandring.

Foredrag

Det skaber bevidsthed og motivation at sætte fokus på emner, som giver indsigt og fornyet viden. Gennem spændende, lærerige og humørfulde foredrag åbnes der for nye måder at se og tilgå forskellige emner på.

Coaching

Her er det DIN tid, DIT valg hvad vi skal arbejde med, for at nå DINE mål. Jeg stiller de skarpe spørgsmål som skaber bevidsthed for dig, så du, med motivation, får sat handling på det du ønsker dig. Du får skabt den forandring der skal til, så du lykkes med det du ønsker dig.

JBTA Persontype analyse

Kunne du tænke dig at få overblik over dine præferencer, så du kan få sat disse i spil og dermed bedre udnytte dine styrker? Gennem denne persontype analyse ser du hvordan du, og andre fungerer bedst. Med denne viden kan arbejdsmetoder og  -relationer styrkes.